Det här är en topplista med bra badplatser i Klippan. Du kan hjälpa till att göra listan bättre genom att rösta på dina favorit-ställen!
1 Klippans badhus
10+
bilder
bilder
Fräscha duschar och omklädningsrum, hyfsat enkelt att hitta (annars går jag alltid vilse på badhus), och framför allt prisvärt. Här finns bad för de allra minsta, mellersta och äldsta barnen.
2 Ljungbyheds Friluftsbad
10+
bilder
bilder
Var här och tog ett dopp i det fina vädret, riktigt skönt i vattnet. Gott om plats att sola på och där finns glass, godis, panpizzor och kaffe mm i kiosken. Ett trevligt bad för alla!
6 Bandsjön
10+
bilder
bilder
Var väldigt mysig sjö och bra brygga som Var lätt att ta sig upp på, var bara aktsam bara, det är botten med sån sand som man lätt sjunker ner i, så förlita er inte på djupet i sig när ni badar med eran barn, det djupnar rätt fort vid stegen. Det var riktigt behaglig värme i vattnet trots lite molnigt väder, kallt på vissa ställen i vattnet. Bra betyg av barnen på 4,5 och 8,9år, då det fanns inhängad del med bryggan där de icke sim kunniga bottnade och kunde busa i.
Dock var det en slags oljig grund i vattnet idag när jag och familjen badade, osäker vart det kom ifrån, men det var som hinna på vattnet. Rekommenderar denna sjö iallafall :)
9 Klippans Konsthall
10+
bilder
bilder
Jag gillar konsthallen för deras val, alltid något som berör eller intresserar!
10 Ugglebadet
10+
bilder
bilder
Väldigt fint här, dock så stänger dem köket nästa hela tiden och kiosken va stängt lite tidigt.
15 Svenska kyrkan Klippans Pastorat
10+
bilder
bilder
Toppen ställe! Torsdagsfrukostarna är en social stund. Trevlig glad personal. MAN BARA TRIVS! Varje torsdag mellan 9-11.00...
16 Tingsgården
3+
bilder
bilder
Underbar Och välbevarad hembygdsgård. Trevliga människor som gärna berättar om gården.
17 Hyllstofta Ryggåsstuga
2+
bilder
bilder
Ryggåsstugan i Hyllstofta har anor långt tillbaka i tiden. När den nu befintliga byggnaden uppfördes har inte exakt kunnat fastställas, men enligt byggnadssättet torde den mellersta delen (ryggåsstugan) vara byggd i början av 1600-talet.Enligt mantalslängd 1656 bodde festebonden (arrendator, kronobonde) Jens Nielsen på gården, som då hade nr 4, senare nummer 6. I jordeböcker, jordrevningsprotokoll och husförhörslängder kan man följa de olika ägarna och deras familjer samt pigor och drängar fram till 1947. Sedan dess har ryggåsstugan stått obebodd.
Vi försöker hålla den här listan väldigt uppdaterad. Den ändrades senast i juli 2024. Du kan hjälpa till att göra listan bättre, tex genom att tipsa oss om ett ställe som borde vara med. Klicka här för att kontakta oss. Tack!